dimarts, 9 de desembre del 2008

Afegeix-te al grup


“Afegeix-te al grup” és el que molts ripolletencs no paren de fer últimament. I és que el fenòmen Facebook no para de crèixer. Entenguem-nos; el Facebook és un programa interactiu que es troba a la xarxa amb la finalitat de trobar, retrobar amistats, comunicar-te amb les actuals i crear afinitats. Un s’hi posa fotos, dades personals, envia missatges, crea grups (pàgines d’una temàtica determinada) i xafardeja... bàsicament xafardeja als demés; als amics, als no tant amics, les fotografies que hi pengen i els comentaris que s’hi fan.
Cal anar amb compte ja que si deixem que tothom entri a pàgina personal que hem creat, pot accedir a informació personal que no tothom hauria de veure. Però bé, lluny de ser un lloro paternalista tret d’un telenotícies i explicar el que ja se sap, us vull informar d’una qüestió: Ripollet hi està al màxim! Només cal buscar una mica!
Podriem passar per les pàgines que han creat els ex-alumnes de gairebé totes les escoles de Ripollet i també de l’Institut de B.U.P i E.S.O Lluís Companys (amb gairebé 300 membres, jo també vaig estudiar-hi!), només superat pel grup “Ripollet” a seques amb 350 membres.
Molta gràcia m’ha fet veure grups de bars, restaurants i pubs d'arreu de Ripollet. Alguns amb reivindicacions i tot! (La Papa, el Pink Panter, el Caliu, El J.J...)
Les entitats no se n’escapen com la diada de Sant Antoni Abad 2009, el Carnaval de Ripollet o el Cros Vila de Ripollet, el Futbol Sala, el Handball, els Diables o el grup “ Ex Ràdio Ripollet, Ripollet Ràdio”.
Ara, el que més gràcia em va fer va ser el el grup “ parque de los Pijos” amb 286 persones adherides. I, és que és veritat! Aquest parc ha creat escola en totes les fornades del poble!
Soc del parer que aquesta eina ha servit i serveix per conectar gent que feina temps que no veies, per comunicar-te amb gent del dia a dia, per crear complicitats, un espai més per fer poble i també, no ho dubteu per perdre el temps, molt de temps...