dilluns, 5 de gener del 2009

Estampes de Ripollet


Ripollet dóna molt de si. Ell mateix s’estira i crea situacions i estampes dignes de comentar. Algunes que fan riure, altres reflexionar i d’altres més aviat...
- Estampa número 1 La recollida: Dos avis amb un bastó a la mà cadascú etzivant cops a una olivera d’un carrer per fer caure les olives. Qui sap si en sortirà bon oli Made in Ripo.
- Estampa número 2, La confusió: Una dona d’avançada edat passeja pel casc antic amb un tros de tela negre que li cobreix el cap: Musulmana? Mmmm... No! una monja d’hàbit negre de les que ja no s’en veuen.
- Estampa número 3 La barreja: Perquè tenim valles grogues d’obra de l’Ajuntament Mataró? I papereres de l’Ajuntament de Barcelona?
- Estampa número 4 El sense sentit: Ripollet fou poble de vinya. Arrencaren tota la vinya dels pagesos per fer-hi pisos. Ara, quan volem nosaltres n’hi planten altre cop al Parc dels Pinetons. Us i magineu que els antics pagesos ens la tornesin ara?
- Estampa número 5, El Plafó: Perquè tenim un plafó de publicitat al ben mig de la vorera a la pujada del c/ Padro al davant de l’esglèsia?
- Estampa número 6, Som presumits: Perquè tothom es mira a la porteria 14-16 del c/ de l’Estació, allà al davant de la Creu Roja? Presumits!
- Estampa número 7, Nadal 08: Era curiós veure a tot el jovent ben entrat el matí del dia 1 buscant com desesperats algun lloc per menjar xurros o un crossant. Crec però que la recerca va ser infructuosa.

A tot això, jo, no parava de buscar l’Home dels Nassos. I escolteu, jo el Vaig trobar. Bon any a tothom i moltes forçes per encarar-lo!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

no vas dormir? o et vas llevat ràpid?

L'Oreneta ha dit...

Anònim,

Les orenetes no dormen!

;)