dilluns, 14 d’abril del 2008

És un sentiment: Vermell i negre! (article de la setmana del 14 al 20 d'abril)


Diumenge 13 d’abril de 2008; 15:00h del migdia; 3 autobusos i varis cotxes carregats de ripolletencs sortien de la vila direcció al camp de l'Olesa de Montserrat; en joc el liderat de la regional preferent. Les puntuacions? L’Olesa amb 52 i el Ripollet amb 50 punts. El Nostre “Ripo” se la jugava fora de casa. A l'anada el Ripollet va guanyar 2 a 0 a l'Olesa. Diumege passat però vam sortir derrotats per un ajustat 3 a 2 a favor dels locals. A la mitja part marxàvem al descans amb un 2 a 2. Just començar la 2a part però, ens marquen el tercer i definitiu. El Ripollet va jugar millor i només per això no mereixia perdre.
Dels autocars? Doncs gairebé uns 250 ripolletencs animant al “Ripo”. Una gran afició i una gran associació que pot dir que és de les que mou més gent al poble als seus desplaçaments.
D’altra banda, si haguessim de puntuar a l'afició del Ripo seria amb un 10: desplaçament massiu d'aficionats gràcies a la directiva que ha fletat busos gratuïts i una animació cal remarcar-ho, molt esportiva.
De moment continuem segons a la lliga, a falta de 5 partits. El primer classificat puja directament a primera catalana i el segon classificat (de moment som nosaltres) jugarà la promoció d'ascens.
Que caldria fer per continuar mantenint aquesta trempera i fer que el Ripo pugi? Aquest diumenge cal anar al Municipal de Ripollet a veure’ls jugar contra el Vic, un dels equips de la part de dalt. I, ànims i molta sort que ja només queden 6 partits per veure ascendir a un equip modest com el nostre, un equip que acaba de pujar de primera regional a la regional preferent i que ara estem a la segona posició. Ara és el moment!

Som-hi Ripo!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Força ripo! diumenge jo baixaré al municipal a animar-los. (per cert, oreneta a quina hora serà el partit).

L'Oreneta ha dit...

Doncs la veritat amic anònim no ho he trobat. He estat mirant per les pàgines del club del ripo i pel http://www.regionalpreferent.com/ però no ho he vist.
Segurament en els propers dies sortirà!

Anònim ha dit...

12.15h

www.cfripollet.es