dimecres, 29 d’octubre del 2008

Campanya Castanyada a Port Aventura


Dissabte és Tots Sants i divendres vigília i celebració de la Castanyada. D'uns anys ençà, sembla que el Hallowen vol començar a imposar-se sobre les festes que, tradicionalment ha estat celebrades aquí. Soc del paper que totes les festes són vàlides però en el moment que, mica en mica s'en va substituint una per una altre la cosa comença a canviar. Més que res, que en uns anys sinó ens posem ferms i fem pedagogia podem acabar celebrant la Castanyada una minoria de persones.

Sort encara que a l'escola la tradició encara mana. Falta que, els que fins ara hem celebrat aquest dia menjant castanyes ho continuem fent i, expliquem als nouvinguts i als no tant nouvinguts de que es tracta. Menjar carbassa aquell dia? Si, potser si però sense cap cara de monstre, sinó perquè a un li vingui de gust.

Us passo una direcció d'un web que està fent una campanya amb l'objectiu que a Port Aventura, es repensin això de fer Hallowen i potencïin les festes que li són més properes, perquè la Castanyada amb els boniatos, castanyes, moscatell a la vora del foc amb la castanyera i les seves històries també pot tenir missatge comercial. Només cal donar-li.

Bona festa!

http://www.e-criteri.cat/